Δωρεάν μεταφορικά άνω των 70 ευρώ

wilvorst κοστούμι

Κωδικός: wilvorst grey
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
320.00€ 99.00€

60% viscose - 40% pol.

για διαθέσιμα νούμερα παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα 210 2925822

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεχόμαστε τις εξής κάρτες:

  • Visa και MasterCard πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών
  • Visa kai MasterCard χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών
  • Maestro χρεωστικές κάρτες
  • Visa και MasterCard προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών

Διαδικασία

Ο χρήστης ανακατευθύνεται από το site status.com.gr σε μία ασφαλή σελίδα της Τράπεζας eurobank.

Καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας σας ( Αριθμό κάρτας, CVV2 / CVC2, Ημερομηνία Λήξης Κάρτας, Ονοματεπώνυμο που αναγράφεται πάνω στην κάρτα, Email προαιρετικά, αν θέλετε να λάβετε επιβεβαίωση επιτυχούς χρέωσης της κάρτας σας)*

Αν γίνει δεκτή η κάρτα σας, γίνεται ανακατεύθυνση στο site status.com.gr και ολοκληρώνεται η παραγγελία σας.

*Εάν η κάρτα σας είναι Πιστωτική έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και τον επιθυμητό αριθμό δόσεων.

Σημαντικό:

  • Οι συναλλαγές γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον και όλα τα δεδομένα παραμένουν ιδιωτικά κατά την αποστολή τους στο site.
  • Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας που θέτει το καταστημα status στις ηλεκτρονικές πληρωμές, όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών περνούν από διαδικασία έγκρισης από την εταιρεία και από τον εκδότη της κάρτας.
  • Μπορείς να πληρώσετε με κάρτα και από το σημείο παραλαβής που βρίσκεται στο καταστημα status.

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή εάν επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής:

Α. Pick up Point: Στην περίπτωση που μένετε κοντά στο κατάστημα status, και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας. Το δικαίωμα παραλαβής απο το κατάστημα είναι για όλους και πρέπει να υλοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραγγελία. Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται και το προϊόν θα επιστρέφει προς διάθεση στο κατάστημα!

Β. Παραλαβή μέσω εταιρείας courier: Εφόσον συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία σας και τη Διεύθυνση Παραλαβής, η εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε (ACS) θα φροντίσει να παραλάβεις την παραγγελία σας το ταχύτερο δυνατό. Η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Θυμίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70€, ενώ το κόστος για παραγγελίες μικρότερης αξίας είναι 4.90 €.

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους παρακάτω λογαριασμούς :

Τράπεζα Πειραιώς

GR6901717330006733127345880

Eurobank

GR1402602530000410200764377

Εθνική 

GR0601105300000053040002189

CLICK AWAY

Για παραγγελίες από το eShop:

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ | Συμπληρώνετε την Διεύθυνση της κατοικίας σας
  • ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ | Επιλέγετε "Παραλαβή από Κατάστημα"
  • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | Επιλέγετε "Paypal" ή "Με κάρτα" ή "Μέσω τραπεζικής κατάθεσης"

Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα σας στείλουμε email ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Στην συνέχεια, μόλις η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη στο κατάστημα που επιλέξατε, θα λάβετε ενημερωτικό sms με την ημέρα και ώρα του ραντεβού σας για την παραλαβή της.


Για παραγγελίες κατευθείαν από το κατάστημα:

  • Καλείτε στο καταστημα μας
    ΓΑΛΑΤΣΙ , Λ.ΒΕΙΚΟΥ 28 ΤΗΛ.210 2925822.
  • Θα σας κατευθύνουν οι πωλητές στα καταστήματα, για τα προιόντα που είναι διαθέσιμα.
  • Βάζετε τηλεφωνική παραγγελία
  • Αναμένετε να σας σταλεί SMS με την προγραμματισμένη Ημέρα και Ώρα ώστε να προσέλθετε για την παραλαβή. Ο τρόπος πληρωμής, λόγω των μέτρων, είναι μόνο με κάρτα .

 



Αποστολές στην ΕΛΛΑΔΑ (Κόστος Αποστολής)

  • Για παραγγελίες αξίας 70€ και άνω, η αποστολή είναι Δωρεάν.
  • Για παραγγελίες αξίας κάτω από 50€, το κόστος αποστολής είναι 4.90€


Αποστολές στην ΕΛΛΑΔΑ (Κόστος Αντικαταβολής)

Το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεαν


Αποστολές στην ΚΥΠΡΟ (Κόστος Αποστολής)

  • Το κόστος αποστολής είναι 6€


Αποστολές στην ΚΥΠΡΟ (Κόστος Αντικαταβολής)

Δεν υπάρχει προς το παρόν δυνατότητα αντικαταβολής. (Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη.)


Εφόσον η παραγγελία έχει γίνει καθημερινή ημέρα μέχρι τις 14:00, η αποστολή θα πραγματοποιηθεί:

  1. Εντός Αττικής σε 2-3 εργάσιμες ημέρες (στην περίπτωση εξόφλησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης, ο χρόνος ξεκινάει από την ημέρα επιβεβαίωσης)
  2. Στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες (στην περίπτωση εξόφλησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης, ο χρόνος ξεκινάει από την ημέρα επιβεβαίωσης)
  3. Στην Κύπρο σε 5-7 εργάσιμες ημέρες (στην περίπτωση εξόφλησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης, ο χρόνος ξεκινάει από την ημέρα επιβεβαίωσης)

Εφόσον η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί Παρασκευή, θα παραλάβετε βάσει του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος μετρώντας από την Δευτέρα.

Η παράδοση στην διεύθυνση που μας δηλώνετε γίνεται πάντα εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που κάποιου προιόντος η διαθεσιμότητα αλλάξει, θα ενημερωθείτε άμεσα με email και τηλεφωνικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα STATUS και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. δελτίο Αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ). Οι επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

  • Για Επιστροφές εντός Ελλάδος

Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της εταιρείας ACS με την οποία συνεργαζόμαστε. Αν μας το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Αν μας το στείλετε μέσω ταχυδρομείου, δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του.
Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς), το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς) και επιπλέον το κόστος αντικαταβολής.

 

  • Για Επιστροφές εντός Κύπρου

Για επιστροφές από Κύπρο, το κόστος επιβαρύνει πάντα τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης!

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε 3 βήματα:

 

1. Επικοινωνήστε με την ACS

Επισκέπτεστε το κοντινότερο κατάστημα ACS ή επικοινωνείτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS στο τηλέφωνο +30 210 81 90 000 ή εδώ https://www.acscourier.net/el/find-an-acs-store1

 

2. Αποστείλετε το δέμα σας (ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ACS για παραγγελίες εντός Ελλάδας γι' αυτό σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής. Στείλτε τη παραγγελία με την ACS, αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία:

 

STATUS

ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 

Λ.Βεικου 28 Γαλατσι, Αθηνα

τηλ. 210-2925822

 

Μόλις πραγματοποιηθεί η παραλαβή από την αποθήκη και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία της νέας αποστολής (εφόσον δεν πρόκειται για ακύρωση της παραγγελίας).

 

3. Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας!

Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο info@status.com.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2102925822 και να ολοκληρώσετε την ενημέρωση επιστροφής σας τηλεφωνικά.

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@status.com.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το IBAN του λογαριασμού (τράπεζα και όνομα δικαιούχου) που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 2925822 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και επιθυμείτε να προβείτε στην ακύρωση της, η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@status.com.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 2925822 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00πμ έως 2.00μμ. και 5.00μμ εως 9.00μμ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ