Δωρεάν μεταφορικά άνω των 70 ευρώ

SET ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙ

Κωδικός: T24
GIOVANNI ROSSI
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στενή γραβάτα με μαντήλι χρώματος ασήμι.

100% microfibra

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα STATUS και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. δελτίο Αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ). Οι επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

  • Για Επιστροφές εντός Ελλάδος

Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά, αποκλειστικά και μόνο μέσω της εταιρείας ACS με την οποία συνεργαζόμαστε. Αν μας το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της συνεργαζόμενης θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής. Αν μας το στείλετε μέσω ταχυδρομείου, δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του.
Στην περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης για δεύτερη ή παραπάνω φορές, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος επιστροφής (προς εμάς), το κόστος επαναποστολής (από εμάς προς εσάς) και επιπλέον το κόστος αντικαταβολής.

 

  • Για Επιστροφές εντός Κύπρου

Για επιστροφές από Κύπρο, το κόστος επιβαρύνει πάντα τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης!

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε 3 βήματα:

 

1. Επικοινωνήστε με την ACS

Επισκέπτεστε το κοντινότερο κατάστημα ACS ή επικοινωνείτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS στο τηλέφωνο +30 210 81 90 000 ή εδώ https://www.acscourier.net/el/find-an-acs-store1

 

2. Αποστείλετε το δέμα σας (ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ACS για παραγγελίες εντός Ελλάδας γι' αυτό σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, αναλαμβάνετε το κόστος επιστροφής. Στείλτε τη παραγγελία με την ACS, αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία:

 

STATUS

ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 

Λ.Βεικου 28 Γαλατσι, Αθηνα

τηλ. 210-2925822

 

Μόλις πραγματοποιηθεί η παραλαβή από την αποθήκη και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την πορεία της νέας αποστολής (εφόσον δεν πρόκειται για ακύρωση της παραγγελίας).

 

3. Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας!

Επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο info@status.com.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας και τον λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2102925822 και να ολοκληρώσετε την ενημέρωση επιστροφής σας τηλεφωνικά.

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των προϊόντων κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα γίνεται με χρέωση του πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@status.com.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το IBAN του λογαριασμού (τράπεζα και όνομα δικαιούχου) που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 2925822 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και επιθυμείτε να προβείτε στην ακύρωση της, η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@status.com.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 2925822 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00πμ έως 2.00μμ. και 5.00μμ εως 9.00μμ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ