Δωρεάν μεταφορικά άνω των 70 ευρώ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το κατάστημα STATUS εδρεύει στο Γαλάτσι, στην Λ. Βεΐκου 28 από το 1996.

Όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα την αγάπη, τη γνώση και τη 40χρονη πείρα του ιδρυτή του καταστήματος Θεόδωρου Μαργαρώνη, καταφέραμε να εδραιωθούμε στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως ένα από τα πιο καταξιωμένα και αναγνωρισμένα ονόματα στον χώρο της ανδρικής μόδας και, ακόμα πιο εξειδικευμένα, στο γαμπριάτικο ντύσιμο και ότι αυτό περιλαμβάνει.

Στον χώρο μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία κοστουμιών σε διάφορα σχέδια και χρώματα, κατασκευασμένα με βάση τα καλύτερα υφάσματα του κόσμου και σχεδιασμένα στις πιο προσεγμένες και ιδιαίτερες ραφές, που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλους τους σωματότυπους.

Ακόμα όμως και αν η τεράστια συλλογή μας δεν καλύψει τα απαιτητικά σας γούστα, σας δίνουμε την δυνατότητα της παραγγελίας στα μέτρα σας, ώστε βασισμένοι στις επιθυμίες σας, να κατασκευάσουμε το ρούχο που έχετε ονειρευτεί.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ακόμη μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ κάθε τύπου (γιλέκα, ζωνάρια, γραβάτες, παπιγιόν, μανικετόκουμπα κα), καθώς και τα πιο φινιρισμένα πουκάμισα και παπούτσια, ώστε να πλαισιώνεται ιδανικά η επιλογή του κοστουμιού σας.

Ένα σύγχρονο ανδρικό μαγαζί όπως το δικό μας, πρέπει και σαφώς απευθύνεται εκτός από τους νέους που φροντίζουν για το γαμπριάτικο κοστούμι τους και στους γονείς τους, που επίσης αναζητούν ένα ξεχωριστό ρούχο για την πιο χαρούμενη στιγμή του παιδιού τους.

Τέλος, επειδή το ντύσιμο αποτελεί ένα μόνιμο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας στο κατάστημα μας θα βρείτε τις πιο όμορφες και σύγχρονες επιλογές από τα καλύτερα ελληνικά και ευρωπαϊκά brands σε σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, τζιν, μπλουζάκια, πλεκτά, ζακέτες, φούτερ, t-shirts κ.α., ώστε να είστε πάντα μοντέρνος και καλοντυμένος.